Arcteryx alternativ, fri frakt*, rabattkode

Arcteryx - Dette må du vite!

Arcteryx tilbyr klær som skal gi suveren ytelse i møte mot ekstreme vær- og naturforhold. De setter brukeren i fokus, og designer klær som lar brukeren bruke tid på det hun eller han driver med. Arcteryx har et stort utvalg av turklær og noe treningsklær. De tilbyr jakker, bukser, tursko og annet turutstyr. Vi tilbyr lignende turklær, både i form av skalljakker, jakker til trening, turshortser, turbukser, luer og hansker. 

Arcteryx skalljakke

Arcteryx tilbyr mange ulike typer jakke til dame. Som alternativ til Arcteryx skalljakker, anbefaler vi denne. Jakken kommer i svart og blå, er allsidig og beskytter mot vær og vind. 

Svart alternativ til Arcteryx skalljakkeTilsvarer blå Arcteryx skalljakke

Arcteryx fleecejakke

Arcteryx tilbyr flere typer fleece i ullgenserstil til dame. Vi anbefaler denne jakken som alternativ, laget i merinoull for maksimal komfort og ytelse under trening.

Alternativ til Arcteryx fleecejakkeTilsvarende Arcteryx fleecejakke til dame

 

Arcteryx zip genser 

Som alternativ til Arcteryx sine zip gensere til trening, anbefaler vi denne!
Tilsvarer Arcteryx zip genserTilsvarer Arcteryx zip genser

 

Arcteryx turbukse

Som alternativ til Arcteryx sine turbukser anbefaler vi denne turbuksen. Denne turbuksen er elastisk og holdbar, og den beste turbuksen vi har!

Tilsvarer Arcteryx bukseAlternativ til Arcteryx bukse

Arcteryx turshorts

Arcteryx tilbyr ulike turshortser. Som alternativ anbefaler vi disse

Tilsvarer Arcteryx turshortsTilsvarer Arcteryx turshorts

Arcteryx luer

Som alternativ til luer fra Helly Hansen anbefaler vi denne, som vil holde deg varm ute på tur. 

Tilsvarer Arcteryx lueAlternativ til Arcteryx lue

Arcteryx hansker

Arcteryx tilbyr flere typer hansker til dame, både til hverdag, ski og trening. Som alternativ anbefaler vi disse vinterhanskene, som kan brukes til alt av uteaktiviteter i vær og vind.
Alternativ til Arcteryx hanskerTilsvarende Arcteryx hansker

Arcteryx tilbud og rabattkoder

Tilbud på Arcteryx finnes via flere kanaler, som gjennom tilbud eller kampanjer på nettsiden til merket. Det er også mulig å finne rabattkoder på Arcteryx som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt

Du kan se på hjemmesiden til Arcteryx om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, da gjerne på alle varer.

Rabatt på instagram 

Noen ganger kan influencere dele ut rabattkoder på Instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

For å finne influencer rabattkode kan man se over bilder Arcteryx er tagget i. Da kan man se på postene om det er noen rabattkoder, og dersom det er nye innlegg med rabattkoder er disse ofte gyldige. 

Rabattkode på Arcteryx via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Helly Hansen har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et tips her er å søke på Google: "rabattkode" "Arcteryx" "blog". Så kan man huke av på dato i søket slik at man finner nyere rabattkoder.

Arcteryx i Norge

Salg og outlet

Arcteryx har salg ved ulike anledninger. Dette kan man få med seg via nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger via SMS.

Frakt og levering

Arcteryx tilbyr gratis frakt på alle bestillinger. Forventet leveringstid med ekspressfrakten deres er ca. 3–5 virkedager. Hos oss er det fri frakt over 400 kr, uavhengig av beløp, og standard leveringstid er på 1 til 4 arbeidsdager.

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Arcteryx.

 

Tilbake til bloggen