Sportsbriller til dame, Bliz alternativ

Bliz - Dette må du vite!

Bliz er et svensk merke som produserer ulike typer sportsbriller. Vi ser på flere modeller fra Bliz og sammenligner med egne produkter. 

Du kan finne info om rabattkode på sportsbriller fra Bliz her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Bliz, les mer om Bliz i Norge.

Bliz modeller

Bliz Matrix

Som alternativ til Bliz sine Matrix briller anbefaler vi disse sportsbrillene! De kommer i både sort og hvit, og glassene kan byttes ut. De sitter godt på ansiktet under løpeturen.

Sportsbriller til dame

Bliz Fushion

Som alternativ til Bliz sine Fushion briller anbefaler vi disse brillene. De raske brillene er store og slipper ikke lys inn i øynene. 

Raske briller

Bliz Hero

Som alternativ til Bliz sine Hero aktivitetsbriller anbefaler vi disse brillene!

Sportsbriller til dame

Rabattkode på Bliz

Rabatt på Bliz kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

 

Studentrabatt Bliz

Du kan se på hjemmesiden til Bliz om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Bliz

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Bliz. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Bliz via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Bliz har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Bliz" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Bliz i Norge

Bliz salg og outlet

Bliz har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Bliz toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Bliz.

Tilbake til bloggen