Didriksons alternativ til dame

Didriksons - Dette må du vite!

Didriksons er et merke som tilbyr jakker for alle anledninger. De har et tidløst design, flere forskjellige farger og satser på en bærekraftig produksjon. I tillegg til jakker, så tilbyr de overdeler, underdeler, støvler og masse tilbehør. Hos Topp Sport har vi flere alternativer til Didriksons sine produkter, og tilbyr nå en unik rabattkode for deg som ønsker å kjøpe våre produkter.

 

Alternativ til Didriksons produkter

Jakker 

Didriksons har et stort utvalg av ulike jakker. Blant annet tykke parkaser for vinteren og regnjakker for høsten. Som alternativ til Didriksons sine jakker, kan du se på våres utvalg av jakker til dame og finne din favoritt. 

Topp Sport tilbyr jakker og uteplagg som er perfekte til flere anledninger. Vi har både lette og mer isolerende ytterplagg, slik at du kan kle deg best mulig til alle forhold. 

Svart jakke til dame, Didriksons alternativ  Svart jakke med hette til dame

 

Regnjakke

Som alternativ til Didriksons sine regnjakker, tilbyr også vi i Topp Sport fantastiske regnjakker som holder deg tørr i alt vær. PACE regnjakke er en lett jakke med to-lag. I tillegg kommer regnjakken med stretch og mesh stoff, som gir god komfort og fleksibilitet. Pace regnjakke er tilpasset til det nordiske været, slik at den skal være vanntett i ekstremt regnvær. Regnjakken har faktisk en vannsøyle på 10,000 mm.

I tillegg er er regnjakken pustende, slik at du ikke skal bli varm og klam. For tyngre økter eller vanskeligere vær, har også jakken ventilasjons-glidelåser under armene. Slik at du selv kan styre temperaturen og la luft strømme ut og inn etter eget ønske. Pace regnjakken kan også brukes som en skalljakke - Slik at du kan ta på deg flere lag, enten en t-skjorte, hoodie eller ullundertøy.

Her er de viktigste funksjonene med Pace regnjakke: 

  • Regnjakke med lommer med vanntett glidelås
  • Vannsøyle på 10,000 mm
  • God pusteevne
  • Ventilasjons-glidelåser under armene
  • Borrelås på ermene
Lett blå regnjakke til dame  Pace sort regnjakke til dame

 

Shorts

Som alternativ til Didriksons shortes, tilbyr vi Field turshorts. Både Didriksons sin Liv Long Shorts og Field Shorts er vannavstøtende slik at den passer perfekt for alt slags vær om sommer, vår og høst. 

Field Shorts passer perfekt for norsk natur, da den er tilpasset for både toppturer og skogsturer. I tillegg har den et tidløst design, slik at du fint kan bruke den ellest også. Turshortsen kommer med høyt liv og stretch, noe som gjør den velig komfortabel i bruk. Shortsen er av høyest kvalitet og er ekstremt robust - En premium turshorts for damer!

Turshorts dame, Didriksons alternativ  Blå Turshorts dame, Didriksons alternativ  Rød turshorts dame, Didriksons alternativ

 

Tilbehør

Didrikson has et stort utvalg av tilbehør som passer perfekt til tur eller en hverdagslig look. Vi tilbyr luer, bagger, hansker, briller og mer. Se vårt utvalg av alt av tilbehør her. 

Strikket lue

Prøv vår Knitted Beanie. Dette er en strikka lue med et tidløst design som passer perfekt til enhver look - enten om du skal trene utendørs, eller om du bare skal gå en tur i byen. 

Strikka lue til dame  Svart lue til dame, Didriksons alternativ

Bag

Som alternativ til Didriksons Skaftö Galon Bag har vi to forskjellige bagger. Både Ready duffel bag og Ready gym sack. Her kan du fritt velge mellom størrelse og design. Begge baggene er perfekte til å ta med seg på treningssenter, men også andre anledninger. Kanskje du skal på en hyttetur og stå på ski? Da passe ready duffelbag ypperlig for en weekendtur. 

Stor svart treningsbag til Dame  Liten svart gymsekk til dame

 

Rabattkode på Didriksons

Rabatt på Didriksons kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder andre steder som kan gi redusert pris. 

Studentrabatt Didriksons

Du kan se på hjemmesiden til Didriksons om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Didriksons

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt. Det er ingen garanti at Didriksons har rabattkoder som fungerer via influencere eller instagram. 

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Didriksons. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Didriksons via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Didriksons har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Didriksons" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Didriksons i Norge

Salg og Outlet

Didriksons har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Som alle andre nettbutikker er det naturlig at det også vil komme blackweek tilbud hos Didriksons, det kan derfor være greit å følge med på sine favoritt produkter for å se om det har kommet en kampanje eller ikke. 

Hos Topp Sport har vi salg året rundt - sjekk ut salget vårt her!

Didriksons toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Didriksons. På lik linje er også Topp Sport tollfritt. 

Tilbake til bloggen