Helly Hansen alternativ til dame

Helly Hansen - Dette må du vite!

Helly Hansen er et velkjent norskt klesmerke, som opprinnelig spesialiserte seg på klær til utendørs bruk i vanntette materialer. I dag tilbyr Helly Hansen klær til både utendørs bruk, arbeidsklær og fritidsklær. Merket har mange kategorier av klær til dame, som jakker, bukser, mellomlag, overdeler, undertøy, sko og tilbehør. I tillegg har de egne kategorier for ulike sporter, som ski, friluftsliv og seiling. 

 

Helly Hansen regntøy

Som alternativ til Helly Hansen regntøy anbefaler vi Pace rain jacket. Regnjakken er lett, har masse stretch og tåler ekstremt regnvær med en regnsøyle på 10,000 mm. Den kommer i både svart og blå!

Regnjakke alternativ til Helly Hansen regntøy  Blå regnjakke alternativ til Helly Hansen regntøy

 

Helly Hansen skalljakke

Som alternativ til Helly Hansen skalljakker anbefaler vi Celine regnjakke. Denne jakken er allsidig og beskytter mot vær og vind, og fungerer som en skalljakke. 

Alternativ til Helly Hansen skalljakke  Tilsvarer Helly Hansen skalljakke

 

Helly Hansen jakker

Som alternativ til mellomjakker fra Helly Hansen, anbefaler vi denne. Vår Woolstretch jakke er en kombinasjon av stil og funksjon, laget i teknisk stoff fra Italia. 

Svart mellomjakke til dame, Helly Hansen alternativ  Svart Helly Hansen jakke alternativ med hette

 

Som alternativ til Helly Hansen Zip genser, anbefaler vi denne
Tilsvarer Helly Hansen zip genser  Tilsvarer Helly Hansen zip genser

Helly Hansen turklær

Helly Hansen har et stort utvalg av turklær, og tilbyr turjakker, turbukser, tursko og annet utstyr. Topp Sport tilbyr lignende turklær, både i form av regntøy og jakker til trening, ullundertøy og turbukser. 

Helly Hansen turbukse

Som alternativ til Helly Hansen sine turbukser anbefaler vi denne turbuksen. Utebuksen er elastisk og holdbar, og den beste turbuksen vi har!

 

Helly Hansen turshorts

Som alternativ til Helly Hansen turshorts, anbefaler vi denne shortsen. 

Tilsvarer Helly Hansen turshorts  Tilsvarer Helly Hansen turshorts

 

Helly Hansen ullundertøy

Enten du skal på tur eller annen aktivitet ute i kulda, bør ullundertøy være det innerste laget. Som alternativ til Helly Hansen ullundertøy, anbefaler vi vår ulltrøye og ullbukse.

Tilsvarer Helly Hansen ullundertøy overdel  Tilsvarer Helly hansen ullundertøy leggings

Helly Hansen luer

Som alternativ til luer fra Helly Hansen anbefaler vi vår knitted beanie, som vil holde deg varm ute på tur. 

Tilsvarer Helly Hansen luer
  Alternativ til Helly Hansen lue

 

Helly Hansen salg og rabattkode

Tilbud på Helly Hansen kan du få gjennom flere kanaler, som gjennom tilbud eller kampanjer på nettsiden deres. Det er også mulig å finne rabattkoder på Helly Hansen som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt

Du kan se på hjemmesiden til Helly Hansen om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, da gjerne på alle varer.

Rabatt på instagram Helly Hansen

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

For å finne influencer rabattkode kan man se over tag feeden til Helly Hansen. Da kan man se på postene om det er noen rabattkoder. De nyeste innleggene har som regel gyldige rabattkoder. 

Rabattkode på Helly Hansen via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Helly Hansen har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et tips her er å søke på Google: "rabattkode" "Helly Hansen" "blog". Så kan man filtrere på dato i søket slik at man finner nyere rabattkoder.

Helly Hansen i Norge

Salg og outlet

Helly Hansen har salg ved ulike anledninger, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Frakt og levering

Helly Hansen tilbyr gratis frakt på ordre over 800 NOK og leveringstiden er på 2 til 6 arbeidsdager. Hos Topp Sport får du gratis frakt ved kjøp over 400 NOK, og standard leveringstid er på 1 til 4 arbeidsdager.

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Helly Hansen.

Tilbake til bloggen