Houdini Norge, Fri frakt* og retur, rabattkode

Houdini - Dette må du vite!

Houdini Sportswear er et svensk selskap som tilbyr en rekke produkter for utendørs aktivitet. De er spesielt kjent for sitt utvalg av jakker, ettersom de selger jakker for alle aktiviteter til alle årstider. 

Topp Sport tilbyr også en rekke utendørsplagg til forskjellige aktiviteter. Slik at du kan kle deg best mulig til enhver økt og aktivitet, uavhengig av årstid eller vær. 

Beste turklær

Houdini har mye bra turklær, men det har vi også. Vi har et stort utvalg av turklær. Våre turklær er slitesterke og av høy kvalitet, i tillegg til at de tilpasser seg din kropp og følger din figur for best utseende. Vi har turjakker, turbukser, turshorts, mellomplagg, samt diverse topper og genesere. 

Finn de beste turklærne til dame her

Alternativ til Houdini Jakke

Se vårt utvalg av turjakker til dame her.

I vårt utvalg av turjakker har du flere muligheter til å kle deg etter sesong og vær. Blant våre bestselgere har vi regnjakke, teddyjakke og lette løpejakker.

Regnjakke

Alternativ til Houdini Sportswear sine regnjakker har vi Pace regnjakken. Denne regnjakken har en vannsøyle på 10 000 mm og er perfekt til både lett og mye regn. Jakken har en tynn midje, slik at du får en naturlig timeglass figur. Samtidig som du har praktiske lommer og glidelås, som gjør det enkelt å regulere temperaturen i jakken. Jakken finnes i både blå og sort, slik at du kan finne din favoritt.

Vanntett svart regnjakke til dame. Vanntett blå regnjakke til dame

 

Teddy jakke

Vår Ribstop Sherpa teddy jakke er varm nok til å bruke ute og passer perfekt for høsten eller mildere vintervær. Den kan også brukes som en kosegenser på gråe kalde høst og vinterkvelder. Jakken kommer med glidelås og praktiske lommer, som er perfekt til mobil, nøkler og mer. 

Teddyjakke tilsvarende houdiniTeddy fleece med lomme

Lett turjakke

For mildere vær om høst, vår og sommer er vår Pace running jakke helt perfekt. Dette er en lett jakke med pustende materiale. I tillegg er jakke vindtett, noe som gjør den perfekt for utendørs trening og tur. Med et tykkere underlag som ull, kan den også fint brukes om vinteren. Jakken har også refleksdetaljer som gjør den trygg å bruke på kvelden når det blir mørkt. 

Svart løpejakke til dameBlå løpejakke til dame

Varm løpejakke | turjakke

For kaldere temperatur og sesong har vi en litt tykkere løpejakke. Vår Woolstretch Jacket jakke er en kombinasjon av stil og funksjon. Jakken er laget av et høykvalitets teknisk stoff fra Pontetorto i Italia. I tillegg til mange andre produkter, er også denne jakken fra  Merino Technowool-kolleksjon. Denne kombinasjonen sørger for maksimal ytelse og komfort. Stoffet er også bluesign-sertifisert. 

Ikke nok med det, men jakken er også stretchy, sånn at den skal følge din kroppsfasong. Jakken har også en tynn midje som gir en timeglass figur. Vi vet at det er viktig å føle seg fresh under trening! Denne jakken er fantastisk fin og vil passe godt inn i enhver Instagram feed. 

Varm turjakke til dameVarm løpejakke til dame | Turjakke til dame

 

 Alternativ til Houdini bukser

Vi har både turbukser og turshortser som passer til alle damer. I vår Field Slack turbukser er du klar til enhver topptur. Buksen passer like godt på fjell og i skog. Turbuksen er robust og komfortabelt, slik at du skal nyte turen din. 

Buksen kommer med høyt liv og er stretchy. Vi har kombinert elastisk cordura med kontrast-panelser av bomull. Kontrastpanelene er vannavstøtende, slik at buksen fungerer fint i lett regn. Fjellbuksen er en "limited edition", og absolutt den beste turbuksen vi har. Sikre deg Field Slack turbukse nå!

Blå turbukse med høyt liv og stretchRød turbukse med stretch og høyt livBlå turbukse med høyt liv og stretch
 

 

 Alternativ til Houdini Shorts

For varmere vær om sommer, vår og høst har vi en matchende turshorts. Field shorts er perfekt til norsk natur, både til lengre og kortere turer. Shortsen har høyt liv og er stretchy - shortsen er derfor usedvanlig komfortabel. Shortsen er laget av samme materiale som Field turbukse, og er derfor vår beste premium turshorts!

Rød turshorts til dameBlå turshorts til dameBlå turshorts til dame

 

 

 

Rabattkode på Houdini Sportwear

Rabatt på Houdini kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. 

Studentrabatt Houdini

Du kan se på hjemmesiden til Houdini om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt.

Rabatt på instagram Houdini

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt. Det er ingen garanti at Houdini har rabattkoder som fungerer via influencere eller instagram. 

Rabattkode på Houdini via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Houdini har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Houdini" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder. Det er heller ingen garanti for at Houdini har rabbatkoder som fungerer via blog. 

Houdini Sportswaer i Norge

Salg og Outlet

Houdini har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Som alle andre nettbutikker er det naturlig at det også vil komme blackweek tilbud hos Houdini, det kan derfor være greit å følge med på sine favoritt produkter for å se om det har kommet en kampanje eller ikke. 

Om du ønsker å følge med på våre sine kampanjer, meld deg gjerne opp på vårt nyhetsbrev i bunnen av denne siden. 

Houdini toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Houdini. På lik linje er også vi tollfritt. 

Tilbake til bloggen