Neomondo alternativ til dame

Neomondo - Dette må du vite!

Neomondo er et svensk utendørsmerke laget for skandinaviske forhold. På nettsiden deres finner vi et minimalt utvalg av turtøy til menn, kvinner og barn. Hos Topp Sport har vi et stort utvalg av turklær, fritidsklær og treningsklær. Under vil vi sammenligne noen av produktene våre med Neomondo produkter.

 

Neomondo produkter

Neomondo skalljakke

Neomondo har et greit utvalg av ulike jakker. De har blant annet noen regnjakker og vinterjakker. Et godt alternativ til deres Stryn 3 Layer Jacket skalljakke dame er Pace Rain Jacket. Dette er en lett og teknisk 2-lags regnjakke med eksepsjonell stretch og mesh stoff som gir deg god komfort. Den er vanntett og tåler ekstremt regnvær, grunnet vannsøylen på 10,000 mm. Se hele vårt utvalg av jakker her!

Pace rain jakkePace regnjakke til dame

 

Neomondo fleecejakke

Som alternativ til Neomondo sin Barnas Women Teddy Fleece Jacket anbefaler vi Sherpa teddy jakke. Denne jakken kan brukes ute og inne, og passer perfekt for høsten eller mildere vintervær. 

Svart teddyjakke til dame. Perfekt turjakke for høstHvit teddyjakke til dame. Perfekt turjakke om høsten

 

Neomondo turbukse

Som alternativ til Neomondo sine turbukser anbefaler vi denne turbuksen. Denne turbuksen er robust, komfortabel, holdbar og klar til å bli med på nye eventyr!

Alternativ til Neomondo turbukseAlternativ til Neomondo turbukse 

 

Neomondo turshorts

Som alternativ til Neomondo sin Hiking Shorts Dame anbefaler vi denne turshortsen!

Tilsvarer Famme turshorts  Tilsvarer Neomondo turshorts

Neomondo ullundertøy

Som alternativ til Neomondo sitt ullundertøy sett anbefaler vi Wool Knit LS og Wool Knit Leggings i deilig merinoull.  Ullundertøy trøye i merinoull

Leggings i merinoull

 

Rabattkode på Neomondo

Rabatt på Neomondo kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. 

Studentrabatt Neomondo

Du kan se på hjemmesiden til Neomondo om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt.

Rabatt på Instagram Neomondo

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt. Det er ingen garanti at Neomondo har rabattkoder som fungerer via influencere eller Instagram. 

Rabattkode på Neomondo via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Neomondo har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Neomondo" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder. Det er heller ingen garanti for at Neomondo har rabattkoder som fungerer via blog. 

Neomondo i Norge

Salg og Outlet

Neomondo har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Som alle andre nettbutikker er det naturlig at det også vil komme blackweek tilbud hos Neomondo, det kan derfor være greit å følge med på sine favoritt produkter for å se om det har kommet en kampanje eller ikke. 

Topp Sport har alltid salg året rundt - sjekk vårt salg her!

Neomondo toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Neomondo. På lik linje er også Topp Sport tollfritt. 

Tilbake til bloggen