Sportsbriller fra Northug alternativ, til dame

Northug - Dette må du vite!

Northug er et norsk merke som tilbyr mange ulike sportsbriller. Vi sammenligner ulike produkter med forskjellige egenskaper fra Northug, med våre egne produkter. Vi ser på løpebriller, sportsbriller, treningsbriller og solbriller!

Du kan finne info om rabattkode på sportsbriller fra Northug her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Northug, les mer om Northug i Norge.

Northug Sportsbriller modeller

Northug Sunsetter

Som alternativ til Northug sine Sunsetter anbefaler vi disse brillene! I motsetning til brillene fra Northug, får du med flere glass som du kan bytte til helt gratis. 

Sportsbriller til dame

Northug Gold Performance

Som alternativ til Northug sine Gold Performance anbefaler vi disse sportsbrillene. Treningsbrillene er såpass store at de ikke slipper inn lys når du trener. I tillegg får du med ulike glass så du kan tilpasse til været du trener i. 

Sportsbriller til dame

Northug Classic performance

Som alternativ til Northug sine Classic performance sportsbriller anbefaler vi disse brillene! De kommer i både sort og hvit, så du kan velge din favoritt. I tillegg får du med flere glass.

Sportsbriller til dame

Rabattkode på Northug

Rabatt på Northug kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Northug

Du kan se på hjemmesiden til Northug om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Northug

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Northug. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Northug via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Northug har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Northug" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

 

Northug i Norge

Northug salg og outlet

Northug har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Solbrillene selges på deres egen nettside, men også på diverse sportsbutikker. Det er derfor lurt å sjekke de ulike stedene for å finne eventuelle tilbud og rabatter.

Northug toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Northug.

Tilbake til bloggen