Oakley sportsbriller alternativ, til dame

Oakley - Dette må du vite!

Oakley er et amerikansk merke som selger en rekke solbrillerløpebriller, sportsbriller og raske briller. Brillene holder ofte en høy kvalitet, men har også en stiv pris. Vi ser på sportsbriller med ulike egenskaper fra Oakley.

Du kan finne info om rabattkode på sportsbriller fra Oakley her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Oakley, les mer om Oakley i Norge.

Ulike modeller

Oakley Jawbreaker

Jawbreaker modellen er en bred modell som passer utmerket til sykling, løping og andre sportsaktiviteter. Brillene slipper ikke inn lys, slik at du kan være fokusert under økten. Som alternativ til Oakley sine Beige tights anbefaler vi disse solbrillene!

Sportsbriller til dame

 

Oakley Sutro

Som alternativ til Oakley sine Sutro briller anbefaler vi disse sportsbrillene! Brillene kommer med to glass som enkelt kan byttes ut, og lengden på skaftet kan tilpasses. 

Sportsbriller til dame

Oakley Radar

Radar modellen ligner den klassiske raske brillen. Som alternativ til Oakley sine Radar modell anbefaler vi disse solbrillene! De kommer i både sort og hvit!

Sportsbriller til dame

Rabattkode på Oakley

Rabatt på Oakley kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabatter gjennom andre utsalgssteder enn Oakley sin egen nettside. 

Studentrabatt Oakley

Du kan se på hjemmesiden til Oakley om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Oakley i Norge

Oakley salg og outlet

Oakley har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Oakley toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Oakley.

Tilbake til bloggen