Stormberg alternativ til dame

Stormberg - Dette må du vite!

Stormberg er et velkjent merke i Norge som selger sports- og turtøy til hele familien. De har et bredt utvalg av turbukser- og jakker, men et lite utvalg av treningsklær. Under vil vi sammenligne noen av produktene våre med Stormberg sine produkter. 

Du kan finne info om rabattkode på turklær fra Stormberg her.

Stormberg produkter

Turbukser og tightser

Stormbergs bestselgende turbukse Vestmarka turbukse er en lett turbukse designet for et aktivt friluftsliv. Den kommer bare i fargen svart og er vannavstøtende. Et godt alternativ til denne buksen er Field Slacks, som kommer i tre ulike farger. Denne freshe turbuksen er robust, høy i livet og meget komfortabel.

Turbukse mørk rød og brun  Turbukse brun og navy

 

Turakker

Stormberg tilbyr jakker til ulike priser og formål. Hos Topp Sport har vi gode alternativer dersom du er på utkikk etter en solid jakke til tur, fritid eller trening. Sjekk ut utvalget her og finn din nye favorittjakke!

Allsidig regnjakke i blå  Jakke til trening og fritid i hvit 

 

Ullundertøy

Stormberg har et noe varierende utvalg av ullundertøy. Produktene deres varierer noe i pris og egenskaper. Deres bestselgende Ullensvang ulltrøye består av 70% merinoull. Topp Sport sitt ullundertøy Wool Knit LS og Wool Knit Leggings er et lett og behagelig sett som inneholder hele 78% merinoull. Vi har også en nydelig ullgenser med høy hals!

Ullundertøy trøye i merinoull  Leggings i merinoull

 

Rabattkode på Stormberg

Rabatt på Stormberg kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden påoutlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt Stormberg

Du kan se på hjemmesiden til Stormberg om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram Stormberg

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Stormberg. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på Stormberg via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Stormberg har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Stormberg" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Stormberg i Norge

Frakt og retur

Stomberg har gratis frakt ved ordre over 999 kr, mens frakten koster 79 kr dersom man handler for mindre. Ønsker du å bytte varene dine må du også betale et gebyr på 79 kr. Hos Topp Sport får du gratis frakt ved kjøp over 400 kroner og 100 dagers åpent kjøp. Dette gjelder også ved retur. Du finner her mer info om både frakt og retur hos Topp Sport.

Stormberg salg og outlet

Stormberg har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Stormberg toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Stormberg.

Tilbake til bloggen