Alternativ til Tretorn. Stort utvalg av jakke til dame. Regnjakker, teddyjakker, mellomplagg og mer!

Tretorn - Dette må du vite!

Alternativ til Tretorn produkter

Jakker 

Tretorn har et stort utvalg av yttertøy til dame og menn. Blant annet tykke parkaser for vinteren og regnjakker for høsten. Som alternativ til Tretorn sine jakker, kan du se på våres utvalg av jakker til dame og finne din favoritt. 

Vi tilbyr jakker og uteplagg som er perfekte til alle treningsøkter. Vi har både lette og mer isolerende ytterplagg, slik at du kan kle deg best mulig til alle forhold.

Teddy Jakke

Som alternativ til Tretorn sin bestselger Sarek Camp Jacket WS tilbyr vi Ripstop Sherpa jakke. Teddy jakkene er perfekt til både utendørs bruk, men også til å kose seg med på sofaen. 

Jakkene er laget av Thermolite, noe som gjør jakken helt unik. Den er elastisk og komfortabel på begge sider. På innsiden har du også myk fleece som er komfortabel mot huden.  

teddy jakke til dame med lomme

Regnjakke

Som alternativ til Tretorn Wings regnjakke tilbyr vi flere forskjellig vanntette og vannavstøtende jakker. Blant annet Pace og Celine regnjakke. Pace regnjakke har en vannsøyle på 10 000 mm, som vil si at den er perfekt for alt av regnvær. Den har også praktiske lommer, slik at du kan justere temperatur enkelt. Celine regnjakke er laget av et pustende materiale med mekanisk stretch og DWR-finish for å avvise smuss, fett, olje og vann. Jakken er perfekt for lettere regn. 

Pace regnjakkeCeline Regnjakke

 

 

 Mellomlag

Som alternativ til Tretorn sitt utvalg av mellomlag tilbyr vi flere varme og pustende klær som er perfekt til et mellomlag. Perfekt for vekslende temperaturer og kroppsvarme har du Woolstretch jakke. Jakken er en kombinasjon av stil og funksjon. Jakken er laget av et ekslusivt teknisk stoff fra Pontetorto i Italia. 

Alternativ til Tretorn mellomlags plagg.Alternativ til Tretorn mellomlags plagg

Rabattkode på Tretorn

Rabatt på Tretorn kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. 

Studentrabatt Tretorn

Du kan se på hjemmesiden til Tretorn om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt.

Rabatt på instagram Tretorn

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt. Det er ingen garanti at Tretorn har rabattkoder som fungerer via influencere eller instagram. 

Rabattkode på Tretorn via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Tretorn har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Tretorn" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder. Det er heller ingen garanti for at Tretorn har rabbatkoder som fungerer via blog. 

Tretorn i Norge

Salg og Outlet

Tretorn har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Som alle andre nettbutikker er det naturlig at det også vil komme blackweek tilbud hos Tretorn, det kan derfor være greit å følge med på sine favoritt produkter for å se om det har kommet en kampanje eller ikke. 

Om du ønsker å følge med på våre kampanjer, meld deg gjerne opp på vårt nyhetsbrev i bunnen av denne siden. 

Tretorn toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Tretorn. På lik linje er også vi tollfritt. 

Tilbake til bloggen