Twentyfour alternativ til dame

Twentyfour - Dette må du vite!

Twentyfour er et merke som er designet for et urbant utendørsliv. De selger alt fra  jakker, turbukser, gensere, ull og tilbehør. Under vil vi sammenligne noen av produktene våre, med Twentyfour sine produkter. 

Du kan finne info om rabattkoder på produkter fra Twentyfour her.

Lurer du på hvordan vilkårene ellers i nettbutikken hos Twentyfour er, les mer om Twentyfour i Norge.

Twentyfour produkter 

Jakker 

Twentyfour har et greit utvalg av ulike jakker. De har blant annet noen regnjakker og vinterjakker. Prisene på jakkene er relativt høy. For alternativer til Twentyfour sine jakker, sjekk ut våre jakker og finn deg en ny favoritt. 

regnjakke, teknisk, vannsøyle, hette  Twentyfour jakke alternativ til dame med hette
 

Turbukser 

Twentyfour har en del turbukser på nettsiden sin. De har bukser til ulike priser og ulike formål. For et godt alternativ til deres turbukser ville jeg sjekket ut vår freshe turbukser som kommer i freshe farger. 

turbukse, dame, vannavvisende   turbukse til dame

Ull

Hos Twentyfour finner du et lite utvalg av ullundertøy, både gensere og underdeler. Det er noe varierende pris på de ulike produktene. Ingen av deres ullgensere på nettsiden finnes med høy hals. Det finner du hos oss, sjekk ut vårt flotte ullundertøy, med og uten høy hals.  

ullgenser, høy hals, klør ikke  ullgenser, klør ikke

 

Rabattkode på Twentyfour

Rabatt på Twentyfour kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

Studentrabatt 

Du kan se på hjemmesiden til Twentyfour om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på instagram 

Til tider deles de ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Twentyfour. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Twentyfour har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Twentyfour" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Twentyfour i Norge

Frakt og retur 

Twentyfour har gratis frakt ved ordre over 599 kr, mens frakten koster fra 59 kr dersom du handler for mindre. Du kan bytte klærne dine gratis, mens du må betale returfrakten på 59 kr dersom du benytter deg av angreretten din. 
Hos Topp Sport får du gratis frakt ved kjøp over 400kr. Følgende har du 100 dagers åpent kjøp. Du finner her mer info om både frakt og retur hos Topp Sport. 

 

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Twentyfour.

 

Reviews 

Twentyfour har veldig få reviews på sine plagg. De aller fleste har ikke fått noen, mens de som har fått bare har 1-2 reviews. Dette gir ikke noen spesiell indikasjon på hva kunder genrelt synes om plaggene deres. Ut fra de få reviewsene de har fått virker det som at de har greie klær, men gjerne noe høye priser.  

Salg og outlet

Twentyfour har til tider salg, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Topp SPort finner du et stort utvalg av salgsvarer hele året! 

Tilbake til bloggen