Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

De beste regnjakkene 2021

En regnjakke er et must til de mange regnfulle dagene vi har her i landet. Det er derfor viktig å ha en jakke som tåler mye regn, men som samtidig har et flott design. Sliter du med å finne en regnjakke som har alle de funksjonene du ønsker, men samtidig ser bra ut? Da er vi sikre på at en av våre enkle og fine regnjakker vil falle i smak hos deg og passe utmerket som en del av regntøyet ditt.

Lett og teknisk regnjakke 

Pace Rain Jacket er en super regnjakke til grå og tunge dager. Jakken er vanntett og tåler en støyt. Det er en lett og teknisk 2-lags jakke med god komfort. Den har god pusteevne som gjør at du slipper å bli for varm og klam, samt strategisk plasserte ventilasjons-glidelåser under armene.

Alle glidelåsene er vanntette og jakken har flere refleksdetaljer for at du skal holde deg trygg når du er ute og vandrer i mørket. Finnes i svart og blå. 

  • Vannsøyle på 10.000 mm
  • God pusteevne 
  • Borrelås på ermene 
  • Vanntette glidelåser 
  • Refleksdetaljer 
  • Ventilasjons-glidelåser under armene  
Regnjakke, god pusteevne, vannsøyle Regnjakke, svart, pustende

  

Allsidig regnjakke

Celine Rain Jacket er en allsidig regnjakke med god komfort. Denne enkle og flotte regnjakken beskytter deg godt mot vær og vind, og fungerer som en skalljakke. Den er laget av pustende materiale og har en DWR-finish for å avvise smuss, fett, olje og vann.

Om du er en person som enten unngår solen som en vampyr eller kanskje bare elsker å ta turen når solen senker seg, vil denne jakken være perfekt for deg.

Jakken vår beskytter deg ikke bare fra smuss og lignende, men har blant de andre supre tekniske detaljene i tillegg refleksdetaljer, som vil beskytte deg fra biler og lignende, og holde deg trygg i mørket. Denne jakken har alt du trenger og litt til. Den finnes i både svart og blå. 

Regnjakke, pustende, svartRegnjakke, skalljakke, svart, blå

Ta en titt på våre relevante artikler for din neste tur med våre turklær!

Tilbake til bloggen