beste turjakkene til dame høsten 2021

Beste turjakker til dame 2021

Det går mot høst og vinter og det blir kaldere ute - hos Topp Sport tester vi ut de beste turjakkene til dame som vil holde deg beskyttet mot all slags vær og vind i høst, og som passer perfekt til turklærkolleksjonen. Vi har laget en guide til de beste og varmeste turjakkene til dame som er spesielt designet for deg som skal på tur og være aktiv i nordisk klima. 

Ultimate regnjakken til dame, perfekt til fjelltur

varm svart regnjakke til dame
Om du leter etter en solid, varm og utrolig vanntett og stilfull regnjakke til dame som du kan bruke på fjelltur i høst er Pace Rain Jacket for deg. Teknisk og lett, har to lag og har et utrolig godt mesh stoff som tåler mye om som har mye stretch. Med denne varme regnjakken til dame slipper du å bli for klam og varm fordi stoffer puster godt og glidelåsene lar luft strømme inn og ut. Dette er den ultimate regnjakken som er skapt for bevegelse i hardt klima, og som samtidig ser utrolig stilfull ut. Her får du plass til veldig mye forskjellig under, enten det er en t-skjorte eller ullundertøy

Stilig og funksjonell fleecejakke til dame

varm myk fleecejakke til dame woolstretch jacket
Dette er en av de beste og mest tekniske turjakkene til dame - Woolstretch Jacket er laget av den beste Merinoull som gir den beste ytelsen og som gjør denne turjakken til dame en av beste plaggene når man skal være ute og aktiv i høstværet. Denne turjakken gir deg høy komfort da stoffet består av de fineste ulltypene. Denne egner seg perfekt på fjelltur når det ikke er det verste været og man ikke trenger å bruke regnjakke. 

Allsidig turjakke til dame - funksjonell og fin

fleksibel turjakke til dame powerstretch jacket
Vår Powerstretch Jacket er perfekt egnet til tur der været ikke er like hardt, og hvor man gjerne er mer aktiv. Denne turjakken til dame er også like bra til vanlig hverdagsbruk, noe som gjør den svært allsidig. Stoffet er utrolig teknisk og har god varmeisolasjon og elastisitet - noe som gjør den perfekt til når man skal gå på tur hvor man for blir litt varm og skal bevege seg. Denne turjakken til dame føles utrolig lett ut og sitter flatterende på - stoffet har en enorm pusteevne som gjør at du ikke blir for klam. Dette er en av de beste turjakkene til dame som man kan bruke når man skal være aktiv og gå på tur i det fine høstværet eller på fjelltur!

Årets koseligste jakke til dame til hytteturen 2021: Teddyjakken

myk teddyjakke til dame ripstop sherpajakke
Vår Ripstop Sherpa Jacket er den mykeste teddyjakken som egner seg som turjakke til dame da det er en fleecejakke av god kvalitet og som holder deg varm. Den er laget av Thermolite, som gjør den svært god, komfortabel og elastisk. Det som egner denne teddyjakken til en svært god turjakke til dame er at den har en fantastisk tekstur mot vind og vær, og at det er en myk fleece på innsiden.
Den kjennes kjempekomfortabel ut mot huden. Siden denne fleecejakken til dame er praktisk og varm egner den seg som en perfekt turjakke til dame til hyttetur og fjelltur, da den både kan brukes inne til å kose seg i eller ute på tur. Den har i tillegg spesielt ripstop stoff på lommen og på albuene som gjør den mer unik. Bruk denne varme og gode teddyjakken på korte og lange turer eller foran peisen!
Tilbake til bloggen