turbukse, utebukse, fjellbukse

Beste turbukser 2021

Vi tester de beste tur buksene til dame slik at du kan finne den buksen som passer deg best til neste fjelltur, hyttetur eller skogstur. Vi verdsetter kvalitet, og passform slik at buksen du bruker varer lengre, og er tilpasset værforholdene som er i møte. Våre turbukser kan anbefales sammen med vår kolleksjon av turklær

Field slacks 

Field slacks er i samme linje som Field shorts. Turbuksen kan være et smartere valg dersom det skulle vært kaldere eller regn dagen du er ute. På soldager vil Field shorts passe hakket bedre. Field slacks er den ultimate turbuksen til dame, som sitter fint på og er vannavstøtende.

Vanntett turbukse 

Fly DWR pants er en vanntett og allsidig turbukse. På lange eller korte turer rundt hele året, hvor du har bruk for maksimal bevegelsesfrihet anbefaler vi buksen, da stoffet også er tynt og strecty. Så klart, om du har planer å beseire Mount Kilimanjaro så kan det være mer passende å bruke Field Linjen for en tjukkere turbukse. 

Fritidsbukse 

Active pants er en fritidsbukse hvor bruksområdet er allsidig. Turbuksen er av topp kvalitet og komfort. Skal du på trening, tur eller trenger en bukse til hverdagen som er lett, funksjonell og høy i livet er dette valget for deg. Turbuksen er fleksibel og tynn og kan dermed kombineres med vår wool knit pants for en kaldere tur på kvelden. Denne buksen er et must å ha med seg på hytteturen. 

Celine Trekking Pants egnes til både innendørs og utendørs aktiviteter. Det er en turbukse og turshorts i ett! Med elastisk og pustende materiale, og tekniske og praktiske funksjoner som du kan dra nytte av i både tøffe fjellturer og rolige søndagsturer. Uansett hvilken fritidsaktivitet du velger å gjøre, vil denne multifunksjonelle turbuksen være din go-to bukse. 
Turshorts og turbukse i ett | perfekt for klatring og fjellturer
Om du ønsker å kombinere noen av buksene nevnt i denne artikkelen med en jakke, ta en titt på artikkelen om de beste turjakkene våre!
Tilbake til bloggen