Om Toppsport

Toppsport er en norsk nettbutikk for turklær til dame. Blant utvalget finner du kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Å komme seg ut i frisk luft og fysisk aktivitet er viktig for kropp og sjel. For flere kan det være vanskelig å komme seg ut på tur, og prisen skal derfor ikke være enda en hindring - men ei heller en motivasjon!

 

Turklær

Utvalget rommer alt du trenger, enten om du skal på fjelltur en sommerdag eller på skitur på en kald vinterdag. Tykkelsen på plaggene bestemmes av aktiviteten som skal utføres og til hvilken årstid. Samtidig vil flere tynnere plagg over hverandre være en god løsning når man skal på tur. Ved fysisk aktivitet varmes kroppen opp, og det kan derfor være fint å kunne ta av og på plagg for å kunne regulere kroppstemperaturen på best mulig måte. 

På en kald vinterdag vil vi derfor anbefale å kle seg med trelags-prinsippet. Hvor man benytter seg av ullundertøy, deretter en genser og avslutningsvis en jakke over turbuksen. På sommeren vil det kanskje holde med kun en t-skjorte og en turshorts

Les gjerne mer om hvordan du burde kle deg til din neste tur i vår turklær-guide

Om toppsport, turklær til dame

 

Bærekraftig og miljøvennlig produsert

Våre produsenter er nøye utvalgt. Slik sikrer vi oss produkter av god kvalitet, som er bærekraftig og miljøvennlig produsert. Produsentene våre har et sterkt fokus på miljøvennlig produksjon. 

Vi selger ulike merkevarer som Famme og andre høykvalitets merker som tilbyr turklær. 

Adresse for post og brev: Famme AS (orgnr 913300319) Rosenbergveien 15, 0963 Oslo.